Procedura i dokumentacija

Kada se ažuriraju podaci na gradilišnoj tabli?

Odgovor

Odmah po promjeni, a najkasnije u roku od sedam dana, naročito kod izmjene građevinske dozvole.

Doslovan citat iz propisa

„Уколико се у току грађења објекта, односно извођења радова, измене подаци који чине садржину табле прописану Законом о планирању и изградњи и овим правилником, инвеститор ће извршити измену података на табли одмах, а најкасније у року од седам дана од дана настале измене, а нарочито у случају измене грађевинске дозволе.”
Propis
Pravilnik o izgledu, sadržini i mestu postavljanja gradilišne table
Član
čl. 5
Glasilo
Службени гласник РС", број 97
Tema
Procedura i dokumentacija

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

PRETRAGA
Izaberite jezik