Gromobranska zaštita

Treba li projekat gromobranske instalacije za novi objekat ili rekonstrukciju?

Odgovor

Da. Za nove objekte ili pri rekonstrukciji postojećih objekata moraju se raditi projekti za gromobranske instalacije (čl. 7 st. 1).

Doslovan citat iz propisa

„За нове објекте или при реконструкцији постојећих објеката морају се радити пројекти за громобранске инсталације.”
Propis
Pravilnik o tehničkim normativima za zaštitu objekata od atmosferskog pražnjenja
Član
čl. 7
Glasilo
Sl. list SRJ, br. 11/1996
Tema
Gromobranska zaštita

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

PRETRAGA
Izaberite jezik