Zaštita od požara

Na kom odstojanju od objekta se sme smeštati zapaljiv materijal?

Odgovor

Najmanje 6 m od objekta ili dela objekta, ako tehničkim propisima nije drugačije određeno (čl. 48).

Doslovan citat iz propisa

„Запаљиви материјал не сме се смештати на простору који није удаљен најмање 6 m од објекта или дела објекта”
Propis
Zakon o zaštiti od požara
Član
čl. 48
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 111/2009, 20/2015, 87/2018 i 87/2018 - dr. zakon
Tema
Zaštita od požara

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

PRETRAGA
Izaberite jezik