Zaštita od požara

Može li PP saglasnost biti data samo za deo objekta?

Odgovor

Da, kada se objekat gradi po delovima i taj deo predstavlja ekonomsko-tehničku celinu koja se može samostalno koristiti, odnosno ako će izgradnja celog objekta trajati duže.

Doslovan citat iz propisa

„Saglasnost ... daje se za ceo objekat, a kada se objekat gradi po delovima za deo objekta, ako taj deo predstavlja ekonomsko-tehničku celinu i može se samostalno koristiti, odnosno ako će izgradnja celog objekta trajati duže.”
Propis
Zakon o zaštiti od požara
Član
čl. 35
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 111/2009, 20/2015, 87/2018 i 87/2018 - dr. zakoni
Tema
Zaštita od požara

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

PRETRAGA
Izaberite jezik