CEOP — formalni uslovi i odbacivanje

Ako se tehnička dokumentacija dostavlja u DWF/DWFX/DWG, da li mora i PDF?

Odgovor

Da. Dozvoljen je DWF/DWFX/DWG u propisanim slučajevima, ali je obavezna i dostava primerka u PDF formatu, odgovarajuće elektronski potpisanog.

Doslovan citat iz propisa

„uz obaveznu dostavu primerka sačinjenog i u pdf formatu”
Propis
Pravilnik o postupku sprovođenja objedinjene procedure elektronskim putem
Član
čl. 3
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 96/2023 i 33/2026
Tema
CEOP — formalni uslovi i odbacivanje

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

PRETRAGA
Izaberite jezik