Zaštita od požara

Kada nije dozvoljen pristup liftu iz prostora sigurnosnog stepeništa garaže?

Odgovor

U garažama povezanim sa visokim objektom, kao i sa poslovnim i javnim objektom visine 22 m i više.

Doslovan citat iz propisa

„Приступ лифту из става 1. овог члана није дозвољен из простора сигурносног степеништа у гаражама у којима постоји функционална веза са високим објектом, као и пословним и јавним објектом висине 22 m и више.”
Propis
Pravilnik o tehničkim normativima bezbednosti garaža od požara
Član
čl. 31
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 31/2024 i 59/2025
Tema
Zaštita od požara

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

SEARCH
Select Language