Gromobranska zaštita

Da li važi raniji Pravilnik o tehničkim propisima o gromobranima („Sl. list SFRJ” 13/68)?

Odgovor

Ne. Danom stupanja na snagu pravilnika 11/96 prestao je da važi Pravilnik o tehničkim propisima o gromobranima („Sl. list SFRJ” 13/68) (čl. 19). Pravilnik stupa na snagu po isteku šest meseci od dana objavljivanja u „Službenom listu SRJ” (čl. 20).

Doslovan citat iz propisa

„Даном ступања на снагу овог правилника престаје да важи Правилник о техничким прописима о громобранима”
Propis
Pravilnik o tehničkim normativima za zaštitu objekata od atmosferskog pražnjenja
Član
čl. 19
Glasilo
Sl. list SRJ, br. 11/1996
Tema
Gromobranska zaštita

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

SEARCH
Select Language