Zaštita od požara

Da li važi raniji Pravilnik o hidrantskoj mreži („Sl. list SFRJ” 30/91)?

Odgovor

Ne. Danom stupanja na snagu pravilnika 3/2018 prestao je da važi Pravilnik o tehničkim normativima za hidrantsku mrežu za gašenje požara („Sl. list SFRJ” 30/91) (čl. 34).

Doslovan citat iz propisa

„Danom stupanja na snagu ovog pravilnika prestaje da važi Pravilnik o tehničkim normativima za hidrantsku mrežu za gašenje požara ("Službeni list SFRJ", broj 30/91).”
Propis
Pravilnik o tehničkim normativima za hidrantsku mrežu za gašenje požara
Član
čl. 34
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 3/2018
Tema
Zaštita od požara

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

PRETRAGA
Izaberite jezik