Zaštita od požara

U kom roku se moraju prilagoditi postojeći komunalni i podzemni objekti?

Odgovor

U roku od pet godina od dana stupanja na snagu pravilnika — dakle do 27.01.2029.

Doslovan citat iz propisa

„Надлежни органи, привредна друштва и друга правна лица прилагодиће комуналне, саобраћајне и друге подземне објекате сагласно одредбама чл. 57–64. овог правилника, у року од пет година од дана ступања на снагу овог правилника.”
Propis
Pravilnik o načinu održavanja skloništa i prilagođavanja komunalnih, saobraćajnih i drugih podzemnih objekata za sklanjanje stanovništva
Član
čl. 65
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 4/2024
Tema
Zaštita od požara

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

SEARCH
Select Language