Zaštita od požara

Da li važi raniji pravilnik o visokim objektima („Sl. list SFRJ” 7/84)?

Odgovor

Ne. Stupanjem na snagu pravilnika 80/2015 prestao je da važi Pravilnik o tehničkim normativima za zaštitu visokih objekata od požara („Sl. list SFRJ” 7/84 i „Sl. glasnik RS” 86/11) (čl. 81).

Doslovan citat iz propisa

„Stupanjem na snagu ovog pravilnika prestaje da važi Pravilnik o tehničkim normativima za zaštitu visokih objekata od požara”
Propis
Pravilnik o tehničkim normativima za bezbednost od požara visokih objekata
Član
čl. 81
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 80/2015, 67/2017 i 103/2018
Tema
Zaštita od požara

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

SEARCH
Select Language