Vode

Kada prestaje da važi vodna saglasnost?

Odgovor

Ako se u roku od dve godine od prijema saglasnosti ne otpočne izgradnja, rekonstrukcija, dogradnja ili izvođenje radova, odnosno izrada planskih dokumenata (čl. 121 st. 1).

Doslovan citat iz propisa

„Vodna saglasnost prestaje da važi ako se u roku od dve godine od dana prijema vodne saglasnosti ne otpočne sa izgradnjom, rekonstrukcijom ili dogradnjom objekta, izvođenjem radova, odnosno izradom planskih dokumenata”
Propis
Zakon o vodama
Član
čl. 121
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 30/2010, 93/2012, 101/2016, 95/2018 i 95/2018 - dr. zakon
Tema
Vode

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

SEARCH
Select Language