Procedura i dokumentacija

Može li se zahtevati izmena lokacijskih uslova nakon izdavanja?

Odgovor

Nakon izdavanja lokacijskih uslova može se podneti zahtev za izmenu jednog ili više uslova u slučaju promene u idejnom rešenju.

Doslovan citat iz propisa

„Po izdavanju lokacijskih uslova može se podneti zahtev za izmenu jednog ili više uslova… u kom slučaju se vrši izmena lokacijskih uslova”
Propis
Uredba o lokacijskim uslovima
Član
čl. 16
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 87/2023 i 96/2026
Tema
Procedura i dokumentacija

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

SEARCH
Select Language