Pomoćni objekti i radovi

Treba li akt organa za punjač električnih vozila u zaštitnom pojasu puta?

Odgovor

Ne za postavljanje punjača za električna vozila u zaštitnom pojasu državnog puta, odnosno u zaštitnom pojasu opštinskih puteva i ulica (čl. 2 tač. 22). Za sve ostale punjače traži se rešenje iz čl. 145 ZPI (čl. 4 st. 2 tač. 35).

Doslovan citat iz propisa

„постављање пуњача за електрична возила у заштитном појасу државног пута, односно у заштитном појасу општинских путева и улица;”
Propis
Pravilnik o posebnoj vrsti objekata i posebnoj vrsti radova za koje nije potrebno pribavljati akt nadležnog organa
Član
čl. 2
Glasilo
Sl. glasnik RS, br. 87/2023, 16/2024 i 16/2026
Tema
Pomoćni objekti i radovi

Informativni nalaz. Odgovor je AI-provjeren i nosi član i doslovan citat; nije pravna ni stručna potvrda primjenljivosti na vaš objekat. Provjerite tekst člana u propisu i važeće glasilo.

Srodna pitanja

Pretraži bazu pravila

Portal prikazuje AI-provjerene informativne nalaze iz lokalnog pravnog korpusa. Ne predstavlja pravno mišljenje niti zamjenjuje službeno glasilo, lokacijske uslove ili provjeru konkretnog projekta. Portal

SEARCH
Select Language